Prijzen

Prijzen zijn per week. De huur vangt aan op zaterdag, tenzij anders wordt overeengekomen.

Prijzen seizoen 2017

MaandPrijs
april€ 530
mei€ 590
juni€ 690
juli€ 790
augustus€ 740
september€ 630
oktober€ 530
november t/m maart€ 375

Voorwaarden:

Maximaal 4 personen, huisdieren na afspraak, niet roken. Voor een hond wordt per verblijf € 40 extra berekend, i.v.m. meerkosten eindschoonmaak.

Bij boeking van 3 of meer weken via deze website geldt een korting van 100 euro!

De laatste week van augustus is nog vrij, en is daarom in prijs verlaagd!

De reservering wordt definitief na overmaking van 35 procent van de huursom. De andere 65 procent, plus een deposito van € 100, evenals een bedrag van € 100 voor de eindschoonmaak, dient uiterlijk 6 weken voor aankomst te worden voldaan.
Bij de prijs inbegrepen is het gebruik van energie en water, evenals het gebruik van linnengoed (beddengoed en keukendoeken), wasmachine en droger.<

Bij de prijs is niet inbegrepen de toeristenbelasting van plm. 1 euro per volwassen persoon per dag. Die kan ter plaatse via onze gastvrouw worden betaald. Deze gastvrouw, die uitstekend Duits spreekt, zal u, zonder extra kosten, begeleiden naar het appartement en is tevens beschikbaar bij eventuele calamiteiten.

Benutting in het winterseizoen is in principe mogelijk, op afspraak met de eigenaar. Minimumverblijfsduur is in die periode 30 nachten. De huurprijs bedraagt € 375 per week.